Projectondersteuner – Rotterdam

 Introductie Wij zijn met spoed op zoek naar een Projectondersteuner voor een grote overheidsinstantie in het centrum van Rotterdam. Het gaat om een parttime functie van 20 uur per week met een duur tot eind augustus 2019, er is een optie tot verlenging.

Lees meer

Secretarieel Administratief Medewerker – Rijswijk

 Introductie Voor ons hoofdkantoor te Rijswijk zijn wij op zoek naar een Secretarieel Administratief Medewerker. Het gaat hier om een fulltime functie met een vaste aanstelling. Als ondersteuner van de recruiters en consultants zorg jij ervoor dat de administratieve processen binnen het team soepel verlopen. Je hebt veelvuldig contact met onze professionals en klanten.

Lees meer

Projectleider – Rijswijk

 Introductie Fagus Projectmanagement en Engineering is aan het uitbreiden en ze zijn op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve Projectleider. Je gaat binnen het team van deskundigen werken aan civieltechnische projecten in de openbare ruimte.Het gaat om een vaste aanstelling. De inzet per week is 36 tot 40 uur en de start zo snel mogelijk.

Lees meer

Projectvoorbereider – Rijswijk

 Introductie Fagus Projectmanagement en Engineering is aan het uitbreiden en ze zijn op zoek naar een resultaatgerichte en proactieve Projectvoorbereider. Je gaat binnen het team van deskundigen werken aan civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het ontwerpen, opstellen van (met name RAW) bestekken en begeleiden van projecten voor klanten in […]

Lees meer