Introductie

Met de Omgevingswet wil de overheid de regels voor ruimtelijke ontwikkeling vereenvoudigen en samenvoegen. Zodat het straks bijvoorbeeld makkelijker is om bouwprojecten te starten. Naar verwachting treedt de Omgevingswet in 2021 in werking.

Burdock volgt de ontwikkelingen rondom de Omgevingswet op de voet. Wij zien dat gemeenten en provincies actief bezig zijn met de nieuwe mogelijkheden die de wet biedt. Dit maakt dat de vraag naar professionals op het gebied van de Omgevingswet het komende jaar zal toenemen. Onze opdrachtgevers zullen op zoek zijn naar de uiteenlopende rollen zoals Adviseur, Projectleider, Projectmanager, Programmamanager, Implementatiemanager etc.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers graag binnen dit proces en zijn daarom vooruitlopend op zoek naar professionals binnen dit vakgebied. Ben jij expert op het gebied van de Omgevingswet en wil jij je inzetten voor een succesvolle implementatie bij onze opdrachtgever? Reageer op deze vacature en we bespreken de mogelijkheden met elkaar!

Functie

Wij verwachten dat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar diverse rollen en de daarbij horende verantwoordelijkheden. Het kan hierbij gaan om de implementatie van de Omgevingswet, het adviseren rondom de nieuwe instrumenten van de Omgevingswet, of de procesbegeleiding bij (overheid)organisaties. Jouw kennis en ervaring maken jou een vraagbaak voor onze opdrachtgevers en jij draagt daarmee bij aan een succesvol resultaat.

Sollicitatie

Interesse in de vacature? Klik op de knop ‘solliciteren’.

Vragen over de vacature?
Neem contact op met Pim Sala, Recruiter bij Burdock Bouw en Infra
p.sala@burdock.com | 06 57 75 63 93