Bouw & Infra

Trainingen en opleidingen

Bij Burdock hebben we aandacht voor je carrière én persoonlijke ontwikkeling. We kijken samen naar jouw wensen en stellen een persoonlijk opleidingsplan op. Denk aan vakgerichte opleidingen zoals Prince 2, Integraal Project Management en UAV-GC, of technische opleidingen zoals System Engineering, Revit en Civil 3D. Ook organiseren we regelmatig sessies waarbij je kennis met collega’s kunt delen om je specialisatie verder uit te breiden.

Onze bijzondere bouw & infra projecten

Burdock Bouw & Infra is bij veel interessante projecten (link naar projectenpagina) betrokken. Onze projecten liggen vooral op het gebied van wegenbouw, waterbouw, civiele betonbouw en railinfra. Burdock Bouw & Infra breidt zich daarnaast uit op andere gebieden, zoals gebiedsontwikkeling, kabels en leidingen en watermanagement.

Rijnlandroute

Voor provincie Zuid-Holland werken we mee aan het project Rijnlandroute. Dit realiseert de verbinding tussen de A4 en A44 ten zuiden van Leiden. Dit om de verkeersdrukte te reguleren.

Lees meer

Rotterdamsebaan

In de projectcombinatie Rotterdamsebaan werken we mee aan de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag: de Rotterdamsebaan.

Lees meer

MAVA-project: verbreding van de A15

De A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein is aangepakt om de doorstroming te verbeteren en de veiligheid te optimaliseren. In totaal kwam er 85 km extra rijstrooklengte bij.

Lees meer

Theemswegtracé

Voor ProRail en Havenbedrijf Rotterdam werkt Burdock mee aan samenwerking voor een spoorverbinding van de Betuweroute buiten de Calandbrug om richting Maasvlakte 2.

Lees meer

Gaasperdammerweg (IXAS)

Binnen het project IXAS werken we aan de uitbreiding van de A9 tussen Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. In het project verbeteren we de toegankelijkheid van de regio.

Lees meer

Wij willen graag meedenken met onze opdrachtgevers. Daarom werken wij volgens het Integraal Project Management (IPM). Hiermee sluiten we aan bij de werkwijze van Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en waterschappen. Al onze medewerkers hebben IPM-rollen en -functies.

IPM-rollen bij Burdock Bouw & Infra

Binnen de IPM-rollen zijn er vijf hoofdfuncties. Hieronder vallen diverse rollen en functies:

  • Projectmanagement richt zich op het goede verloop van het project. Denk aan projectleiders en werkvoorbereiders.
  • Technisch management richt zich op het borgen van de risico’s vanuit de organisatie, projectorganisatie en opdrachtgever. Denk aan ontwerptekenaars, constructeurs en system engineers.
  • Omgevingsmanagement richt zich op de relatie tussen alle stakeholders in een project. Denk aan vergunningenspecialisten en communicatiemedewerkers.
  • Projectbeheersing richt zich op het identificeren en beheersen van mogelijke risico’s. Denk aan planners, risicomanagers en kwaliteitsadviseurs.
  • Contractmanagement beheerst de risico’s tussen opdrachtgever en markt. Denk aan contractadviseurs en toezichthouders.

Naast onze IPM-rollen kennen wij ook nog assetmanagement. Dit richt zich op inspectie en onderhoud. Denk aan maintenance managers en civieltechnisch inspecteurs.

Contact

In alle rollen hebben wij totaal 138 medewerkers. Wilt u een volledig overzicht van al onze specialisten? Neem dan contact met ons op.