Bouw & Infra

Bouw en Infra is actief in met name de Randstad, maar ook aan het uitbreiden naar de regio’s Gelderland, Flevoland, Zeeland en Noord-Brabant. De meeste opdrachtgevers en medewerkers van Burdock zijn werkzaam in Noord- en Zuid Holland. Zo hebben wij raamcontracten met de gemeente Den Haag, Westland, Rotterdam, Leiden, Amstelveen-Aalsmeer en Nijmegen. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen in de vorm van raamcontracten en aanbestedingen. Uiteraard zijn wij ten behoeve van deze samenwerkingen continu op zoek naar civieltechnische professionals.

Ons Team

 Intern bestaat ons team uit een drietal consultants en drie recruiters. De consultants zijn verantwoordelijk voor het contact met onze opdrachtgevers en tevens het aanspreekpunt voor onze eigen medewerkers.  De recruiters zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de gevraagde profielen. De recruiters staan in contact met de professionals in de markt. Zij matchen de wensen van de kandidaten aan de wensen van de klant op basis van kennis, ervaring en persoonlijke klik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze collega’s!

Burdock Bouw en Infra beschikt tevens over een eigen Ingenieursbureau: Fagus Projectmanagement en Engineering.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de invulling van civielechnische capaciteitsvraagstukken? Heeft de organisatie of een specifiek project een projectleider, tekenaar, werkvoorbereider, toezichthouder of volledig IPM-team nodig? 

Neem contact op met Jolanda, Ferry of Mischa. Zij gaan graag met u het gesprek aan om te kijken naar de beste oplossing. Dankzij onze vaste kern van professionals én ons netwerk kunnen wij altijd een positieve bijdrage leveren aan uw organisatie.

Jolanda Werff

Jolanda Werff

Teamleider / Consultant

j.werff@burdock.com
06 20 60 67 19
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Ferry van Ruijven

Ferry van Ruijven

Consultant

Mischa Welboren

Mischa Welboren

Consultant

m.welboren@burdock.com
06 82 94 87 15
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Hodan Abdi

Hodan Abdi

Recruiter

h.abdi@burdock.com
06 24 28 57 95
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Karlijn Gerris

Karlijn Gerris

Recruiter

k.gerris@burdock.com 
06 82 97 67 05
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Suzanne Kalkhoven

Suzanne Kalkhoven

Recruiter

s.kalkhoven@burdock.com 
06 57 75 63 93
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Wil jij graag aan slag binnen het civiele vakgebied bij een gemeente, ingenieursbureau, Provincie, Rijkswaterstaat of Waterschap? Burdock biedt de mogelijkheid om voor zowel een korte als lange periode gedetacheerd te worden bij één van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Karlijn om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een baan in de civiele techniek. Wij zijn voortdurend op zoek naar civiele professionals!