Bouw en Infra

het team

Maak kennis met de mensen van Burdock; onze consultants en recruiters die dagelijks bezig zijn met het verbinden van opdrachtgever en professional.

Intern bestaat ons team uit vier consultants en drie recruiters. De consultants zijn verantwoordelijk voor het contact met onze opdrachtgevers en tevens het aanspreekpunt voor onze eigen medewerkers.  De recruiters zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de gevraagde profielen. De recruiters staan in contact met de professionals in de markt. Zij matchen de wensen van de kandidaten aan de wensen van de klant op basis van kennis, ervaring en persoonlijke klik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze collega’s!

Onze consultants

Onze consultants zijn het eerste en vaste aanspreekpunt voor onze kandidaten, medewerkers en klanten. Vanaf de start en gedurende het gehele periode van plaatsing bij de opdracht onderhouden onze consultant nauw contact met onze medewerkers.

Ben je als organisatie op zoek naar een betrouwbare partner voor de invulling van civieltechnische capaciteitsvraagstukken? Heeft jouw organisatie of een specifiek project een projectleider, tekenaar, werkvoorbereider, toezichthouder of volledig IPM-team nodig? Neem dan contact op met JolandaFerry, Mischa of Erika. Zij gaan graag het gesprek aan om te kijken naar de beste oplossing. Dankzij onze vaste kern van professionals én ons omvangrijke netwerk kunnen wij altijd een positieve bijdrage leveren aan jouw organisatie.

Jolanda Werff

Jolanda Werff

Teamleider

FERRY VAN RUIJVEN

FERRY VAN RUIJVEN

Consultant

MISCHA WELBOREN

MISCHA WELBOREN

Consultant

Erika Arango

Erika Arango

Consultant

Onze recruiters

Wil jij graag aan slag binnen het civiele vakgebied bij een gemeente, ingenieursbureau, Provincie, Rijkswaterstaat of Waterschap? Burdock biedt de mogelijkheid om voor zowel een korte als lange periode gedetacheerd te worden bij één van onze opdrachtgevers.

Neem contact op met Karlijn om te kijken of er mogelijkheden zijn voor een baan in de civiele techniek. Wij zijn voortdurend op zoek naar civiele professionals!

HODAN ABDI

HODAN ABDI

Recruiter

KARLIJN GERRIS

KARLIJN GERRIS

Recruiter

SUZANNE KALKHOVEN

SUZANNE KALKHOVEN

Recruiter Young Talent & Opleidingscoördinator