Introductie

Voor Burdock Bouw en Infra te Rijswijk zijn wij op zoek naar een ervaren Consultant Civiele Techniek. Als Consultant bij Burdock krijg je alle mogelijkheden aangereikt voor een mooie carrière. Burdock Bouw en Infra is verantwoordelijk voor detachering, werving & selectie, engineering en projectmanagement voor met name civieltechnische en infrastructurele projecten. Als Consultant draag jij verantwoording voor werkzaamheden die een mix vormen van accountmanagement en werving en selectie activiteiten.

Organisatie

Burdock is dé verbindende factor tussen professionals en opdrachtgevers in de sectoren Bouw & Infra en Oil & Gas. Binnen ieder van deze sectoren is ons doel de best gekwalificeerde specialisten te verbinden aan toonaangevende opdrachtgevers. Opdrachtgevers die landelijk en/of mondiaal opereren.

Doordat we ontwikkelingen in de branche bijhouden, intensief contact hebben met onze klanten, opdrachtgevers alsook gedetacheerden en kandidaten, weten we precies wat er in speelt. Zo groeien en ontwikkelen we met onze opdrachtgevers én kandidaten mee. Dat maakt dat we de beste match kunnen realiseren!

De 125 specialisten die momenteel onze klanten vanuit Bouw & Infra ondersteunen, stellen diezelfde klanten in staat succesvol projecten af te ronden. We streven ernaar dat onze prestaties hierin altijd tot de beste van de sector behoren. Het verder uitbouwen en onderhouden van open en duurzame relaties met onze klanten en professionals is daarvoor onontbeerlijk.

Het team Bouw en Infra bestaat momenteel uit drie consultants en twee recruiters.

De sfeer en cultuur binnen Burdock zijn als volgt samen te vatten: informeel, samenwerken, eigen verantwoordelijkheid, ruimte om doelstellingen te realiseren en jezelf te ontwikkelen.

Functie

Wat ga je doen als Consultant?

 • Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële doelstellingen. Het betreft een zelfstandige functie die afwisseling koppelt aan een hoge mate van initiatief;
 • Je levert inhoudelijke expertise aan de opdrachtgever met de mentaliteit van een ondernemer, dat wil zeggen: je houdt van aanpakken, kansen zien en benutten en concreet resultaat behalen;
 • Als Consultant ben je betrokken bij je opdrachtgevers en je collega’s: naast je advieswerk voor opdrachtgevers draag je bij aan kennisoverdracht en marktverbreding;
 • De focus ligt op de begeleiding van huidige medewerkers tijdens de uitvoering van hun project, verwerven van nieuwe opdrachten en nieuwe opdrachtgevers door middel van persoonlijke bezoeken en acquisitie.
 • Je bent betrokken bij het werven en selecteren van civieltechnische professionals voor jouw opdrachtgevers. Dit doe je in samenwerking met de recruiters;
 • Je signaleert kansen in de markt en weet deze, al dan niet in teamverband, om te zetten in concrete commerciële producten.

De ontwikkeling van de externe positionering vormt een wezenlijk onderdeel van de functie. Een initiatiefrijke, zelfredzame, ondernemende persoonlijkheid is daarom gewenst binnen het team. Input, mensgerichtheid en een frisse dosis lef worden hoog gewaardeerd. Maar tevens een doelgerichte drive en vasthoudendheid om persoonlijke verantwoordelijkheden binnen een dynamisch team te realiseren.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor civiele techniek en/of commercie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Qua karakter ben je eerlijk, open en enthousiast en je komt gemaakte afspraken na;
 • Je bent sociaal, zelfstandig en communicatief sterk en weet je commerciële kansen te herkennen en te benutten.

Aanbod

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving in een dynamisch en snel veranderende commerciële organisatie. Je krijgt volop de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in het team te laten zien.

Daarnaast ontvang jij:

 • Uitstekend salaris;
 • Auto, laptop, mobiele telefoon;
 • Bonusregeling;
 • Studiebudget.

Sollicitatie

Contactpersoon voor informatie over de functie:

Jolanda Werff, Teamleider Bouw en Infra
j.werff@burdock.com
+31 06 206 067 19