Introductie

Binnen Burdock Bouw & Infra streven wij ernaar onze medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn! Wij richten ons op functies binnen de civiele techniek, dit met name aan de opdrachtgeverszijde. Wij sturen op het ontwikkelen en trainen van onze medewerkers zodat zij als professional en als persoon kunnen groeien. Wat biedt Burdock Bouw en Infra? Voorop gesteld, bij ons draait het om onze medewerkers, zij staan centraal! Je mag er vanuit gaan, wanneer je voor ons werkt, dat we ons best doen om je dienstverband bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Naast uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioensregeling en 25 vakantiedagen hebben wij ook interessante opleidingsmogelijkheden in ons pakket.

Wil je ook deel uitmaken van het Burdock-team, lees dan snel verder!


Organisatie

Als je voor de gemeente werkt, werk je voor de vele bezoekende toeristen, maar ook voor je buurman die graag een schuurtje wil bouwen. Samen met onze inwoners zorgen we dat wij een aantrekkelijke stad zijn en blijven. Om er te wonen, te werken, te bezoeken en er naar school te gaan. Je moet je steeds kunnen aanpassen in jouw werkveld. Want iedere vier jaar waait er een nieuwe wind vanuit de politiek. En er zijn veel uiteenlopende belangen die regelmatig botsen. We moeten steeds sneller inspelen op vragen van bewoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. En laten we onze diensten en producten meer aansluiten op hun behoeftes.

Functie

Als Directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van civieltechnische projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico’s zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de technisch manager/contractmanager.

Functie-eisen

Opleiding en ervaring:

 • Hbo werk- en denk­ni­veau in de richting Civiele Techniek;
 • Kennis van en ervaring met civieltechnische constructies;
 • Ervaring binnen een complexe, (groot)stedelijke omgeving;
 • UAV-gc of RAW contracten uitgevoerd in een complexe grootstedelijke omgeving;
 • Beschikken over de VCA-vol;
 • Ervaring met de VISI Systematiek en IBIS bestekadministratie.

Persoonlijke kenmerken:

 • Omgevingsbewust;
 • Klantgerichtheid;
 • Samenwerken;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Verantwoordelijkheid.

Aanbod

Overeenkomst voor de duur van 12 maanden

Sollicitatie

Voor meer info kan je contact opnemen met Remy Ris op 06 577 563 93 of mail r.ris@burdock.com