Energy

Op zoek naar werk in de energiesector? Wij hebben jarenlange ervaring met projectmanagement, recruitment en consultancy in deze branche. Onze kracht zit in specialistische projectkennis die we hebben opgedaan binnen de energiesector.

Preferred supplier bij vijf grote spelers op de energiemarkt

Bij ons kun je uiteraard terecht voor werk in de traditionele energiemarkt. Maar ook hebben we veel functies op het gebied van nieuwe energie: wind en solar. Wij werken aan verschillende miljoenenprojecten op het gebied van windenergie, zonne-energie en buitenlandverbindingen. En daar zijn we trots op. Onze mensen werken onder meer voor de vijf toonaangevende organisaties die ons kozen als preferred supplier: TenneT, Siemens, ABB, GE en Eneco.

Wil je weten wat voor werk je zou kunnen doen? Bekijk dan onze projecten.

Onshore transformerstation Dörpen-West

In Duitsland wordt een offshore transformatorstation gebouwd. Het station Dörpen West zet elektrische energie van offshore windturbineparken om van wissel naar gelijkstroom.

Lees meer

COBRAcable: aansluiting tussen Nederland en Denemarken

Nederland en Denemarken werken samen aan de aanleg van een kabelverbinding tussen de twee landen. De kabel maakt structureel (duurzame) Nederlandse capaciteit beschikbaar.

Lees meer

Geïnteresseerd in een baan?

We hebben verschillende openstaande vacatures in de sector Energy. Bekijk de vacatures op onze website en solliciteer direct. Wil je eerst meer weten, neem dan gerust contact met ons op.