Als technische professional is het vinden van een baan vaak niet moeilijk.  Bij Burdock denken we met je mee om samen te bepalen wat voor jou de beste carrièrestap is.  Als technisch detacheringsbureau, binnen de oil & gas en bouw & infra, hebben wij de mogelijkheid om jou als professional in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat je in projecten komt waar jij je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match.

Burdock Group werkt samen met een vaste kern van technische specialisten. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot detachering. Detacheren betekent ervaring en kennis opdoen bij verschillende organisaties, waarbij de onderstaande contractvormen mogelijk zijn:

Loondienst

Freelance

Projectopdracht 

carriere-burdock

Oog voor jou

Of je nu een starter, young professional of al meer ervaren bent, wij zien jou. Samen met jou kijken we naar jouw talenten. Misschien ben je nog onzeker over wat je wilt en kunt bereiken. Misschien zit je al langer niet goed op je plek. Of misschien ben je gewoon toe aan iets anders. Wij begeleiden jou naar een functie die beter bij je past. Met ons nationale en internationale netwerk van toonaangevende partners vinden wij de baan voor jou in de sectoren:

Bouw & Infra
Oil & Gas

Wij maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden.

carriere-burdock

Wij creëren de functie die bij je past

Je loopbaan hangt voor een groot deel af van je persoonlijkheid en je wensen. Iedereen is anders.

Wij kijken naar jou als persoon, niet als nummer. We denken met je mee, luisteren écht naar je en doen wat we zeggen. Bij ons vind je vacatures  in de bouw en infra, civiele techniek, gebiedsontwikkeling en oil & gas.

Ga naar onze vacaturebank voor een overzicht van alle vacatures of maak een afspraak zodat we samen met jou de juiste functie kunnen creëren.

carriere-burdock

Jouw persoonlijke opleidingsplan: trainingen en opleidingen

Dat jij doet waar je goed in bent, jezelf blijft uitdagen en het beste uit jezelf haalt vinden wij belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen op je vakgebied. Met aandacht voor je carrière en persoonlijke ontwikkeling. We kijken samen naar je wensen en stellen een persoonlijk opleidingsplan op. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit coaching, training of traineeships.

carriere-burdock

Maak internationaal carrière