Jouw carrière bij Burdock

Als technische professional is het vinden van een baan vaak niet moeilijk. Maar hoe vind je de baan die echt bij je past? En wat doe je als je na een tijd je loopbaan in een andere richting wilt sturen? Bij Burdock denken we hierin met je mee. Wij zorgen dat je in projecten komt waar je je verder kunt ontwikkelen. We kijken samen waar jouw talenten tot hun recht komen. En we geven je waar mogelijk coaching, opleiding en training. Daarnaast hebben we interessante bonusregelingen.

carriere-burdock

Geef vorm aan je carrière

Technische professionals zijn veelgevraagd. Maar welke soort functie past bij jou? Hoe doe je ervaring op? En wat doe je als je na een tijd je loopbaan in een andere richting wilt sturen? De markt blijft tenslotte altijd in beweging.

Bij Burdock hebben we jarenlange ervaring met detacheren en werving & selectie in de technische branche. We zetten ons netwerk, onze kennis en ervaring in om jou te helpen je carrière te ontwikkelen. Wij kijken en denken met je mee. Dat doen we op basis van je persoonlijke kwaliteiten en competenties. Vervolgens zetten we je in op projecten die jouw talent aanspreken. Daarvoor gebruiken we ons netwerk van toonaangevende partners. Of het nu nationaal of internationaal is, wij vinden voor jou de geschikte opdrachtgever in de sectoren:

  • Bouw & Infra
  • Oil & Gas

Wil jij vorm geven aan je carrière? Neem dan gerust contact met ons op.

carriere-burdock

Geef richting aan je loopbaan

Je loopbaan hangt voor een groot deel af van je persoonlijkheid en je wensen. Iedereen is anders. Dus zorgen wij voor een aanpak die precies past bij jou.

  • Weet jij al wat je wilt en wat je kunt? Dan zorgen we dat je in projecten terechtkomt waar je al je kwaliteiten kunt aanspreken. En waar je snel een nuttig netwerk opbouwt.
  • Weet jij wat je wilt, maar twijfel je aan de haalbaarheid van je idee? Dan zorgen wij voor projecten waar extra begeleiding en coaching aanwezig is. Zo doe je snel nieuwe ervaring op.
  • Ben je nog onzeker over wat je wilt en kunt bereiken? Dan kijken wij samen met jou waar jouw talenten liggen. En waar die het beste tot hun recht komen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

carriere-burdock

Ontwikkel je met opleiding en training

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen kwaliteit kunnen bieden. Daarom zorgen we ervoor dat je je steeds kunt blijven ontwikkelen op je vakgebied.

We kijken samen naar je wensen en stellen een persoonlijk opleidingsplan op. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit coaching, training of traineeships. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

carriere-burdock

Maak internationaal carrière