Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer met ervaring binnen een GMP omgeving!

Het betreft een tijdelijke opdracht.

Functie

Als Maintenance Engineer ontwikkel, implementeer en optimaliseer je onderhoudsconcepten voor gebouwinstallaties en gerelateerde assets.
Binnen deze functie ga jij je richten op het ontwikkelen van concepten voor onderhoud, renovatie en vervanging op basis van het onderhoudsbeleid.
Je werkt nauw samen met de onderhoudsteams en je hebt een adviserende rol bij de ontwikkeling van de meerjarenonderhoudsplannen op basis van de RCM methodiek. je wordt geacht risico’s te identificeren samenhangend met het onderhoud.

Daarnaast ben jij mede verantwoordelijk bent voor budget, kwaliteit en planning van alle Maintenance Engineer activiteiten. Met als doel de kostenefficiency te bevorderen, het verhogen van beschikbaarheid en betrouwbaarheid en het optimaliseren van de levensduur van assets.
Ook draag jij zorg voor de juiste administratie (compliancy) van de utilities en gerelateerde production assets via de daarvoor aangewezen systemen.


Functie-eisen

– Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Electrical, Industrial Automation, Maintenance Engineering of Mechanical Engineering.

– Proactieve instelling;

– Onderzoekend ingesteld en jij beschikt over goede coördinerende vaardigheden;

– Kennis van EHS- voorschriften;

– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een productieomgeving;

– Bekend met processen binnen een GMP omgeving;

– Bekend met wet-en regelgeving omtrent installaties, Reliability Centered Maintenance (RCM);

– Je hebt ervaring met CMMS;

– Bovengemiddelde kennis van de Engelse taal zowel in woord als geschrift.