Burdock Bouw en Infra erkend als leerbedrijf!

24-01-2022

Burdock Bouw en Infra erkend als leerbedrijf

Na Fagus is ook Burdock Bouw en Infra B.V. vanaf nu erkend als leerbedrijf. In praktijk houdt dit in dat we studenten mogen begeleiden in de beroepspraktijk voor de civiel technische opleidingen Middenkaderfunctionaris Bouw en Middenkaderfunctionaris Infra. Ofwel, studenten kunnen hun stage nu zowel bij Fagus als bij Bouw en Infra lopen.

Burdock als leerbedrijf

Het doel van de stage voor Burdock Bouw en Infra is o.a. het vroegtijdig signaleren van jong talent en het faciliteren van hun ontwikkeling om hen uiteindelijk als young professionals te binden aan Burdock Bouw en Infra.

De stagiair krijgt vanuit de opleiding een stageopdracht welke bij Burdock Bouw en Infrawordt uitgevoerd onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Dit is een ervaren Burdock Bouw en Infra medewerker die het leuk vindt en geschikt is bevonden om de stagiaires te begeleiden.

De eerste stagiair

Maxwell Verbaan is de eerste stagiaire bij Burdock Bouw en Infra. Hij is maandag 24 januari gestart op het renovatie project de Utrechtsebaan (gemeente Den Haag) onder begeleiding praktijkbegeleider Lucas van der Vossen, Jetze Dollee en Edgar Verwoerdt. Deze start van BBI als erkend leerbedrijf is gevierd met een heerlijke taart, afgeleverd namens het team van Burdock Bouw en Infra!

Wil je stage lopen bij Burdock?

Ben je enthousiast en leergierig of wil je meer weten over stage lopen bij Burdock Bouw en Infra? Neem gerust contact op met Suzanne Kalkhoven via s.kalkhoven@burdock.com of 06-57756393.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Bedankt