Contractmanager – Nederland

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in Zuid Holland zijn we op zoek naar een Contractmanager. Heb jij ervaring op het civiele vlak? En ben jij binnenkort fulltime of parttime beschikbaar, neem contact met ons op! 

Organisatie

Burdock is dé verbindende detacheerder tussen professionals en opdrachtgevers in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas & Chemie. Bij Burdock houden we van een ongedwongen sfeer waar met betrokkenheid en een go getters mentaliteit wordt samengewerkt. Wij weten wat er speelt in de markt. We willen blijven groeien, ontwikkelen en leren. Wij worden gelukkig van blije kandidaten en klanten. En van de mooiste matches maken natuurlijk. We houden van duurzaam, dat zie je aan ons pand en wagenpark. En wil je éven een break? Dan speel je even wat tafeltennis, duik je even de fitnessruimte in of je loopt het park in achter ons pand.

Functie

Als Contractmanager zorg je voor de procesmatige beheersing van de vaststelling van de secundaire inkoopbehoeften. In sommige gevallen draag je zorg voor het opstellen van een inkoopplan en een contractbeheersplan. Je hebt de verantwoordelijkheid voor de contractvoorbereiding, aanbesteding en contractbeheersing c.q. contractbewaking. Je doet dat binnen de kaders van tijd, kosten, kwaliteit en risico’s. Je borgt hierbij rechtmatigheid van betalen en opereert vanuit de kaders van Systeem gerichte contract beheersing.

Je ziet er op toe dat bij contracten is voldaan aan de randvoorwaarden, zoals de afspraken met de omgeving en opdrachtgever. Daarnaast houd je zicht op de binnen projecten essentiële nauwe samenwerking met de andere onderdelen. Je bent hierbij in staat om je rol invulling te geven vanuit het projectbelang.

Door het verzorgen van goede overeenkomsten weet je een koppeling te leggen tussen de opdrachtgevers- en omgevingseisen, en weet je als contractmanager de mogelijkheden van de markt optimaal te benutten en tevens de risico’s vanuit de markt te beheersen.

Je onderhoudt de dagelijkse contacten en onderhandelt zo nodig met de marktpartijen. De formele rol van opdrachtgever naar de markt ligt, afhankelijk van de omvang van de opdracht, bij een directeur, de hoofdingenieur-directeur of directeur-generaal.

Daarnaast zal je deel uitmaken van een aanbestedingsteam dat is belast met de aanbesteding van een DBFM-contract waarbij in de aanbestedingsprocedure sprake is van vervlechting.

Gedurende de huidige fase werk je aan de doorontwikkeling (verfijnen) van het DBFM- contract management plan, hetgeen moet verworden tot een operationeel contractbeheersplan voor de uitvoerfase.

Het aanbestedingsteam wordt geleid door de IPM-rolhouder Markt en Financiering, onder wiens verantwoordelijkheid je je werkzaamheden uitvoert.

Functie-eisen

Je beschikt over:

 • Een HBO opleiding / academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring en ruime ervaring met inkoop- en/of contractmanagement en ervaring met systeemgerichte contractmanagement.
 • Ervaring met het opstellen van contracten en het beheersen van een infrastructureel project in uitvoering en je kunt goed samenwerken in een team.
 • Ruime ervaring als Contractmanager (IPM) en de diverse IPM rollen.
 • Kennis van (Europees) aanbestedingsrecht en inkoopmanagement zijn noodzakelijk.
 • Enthousiasme in het spel met opdrachtnemers over de uitleg en toepassing van contractregels.
 • Stressbestendigheid, resultaatgerichtheid en bent nauwgezet, je kunt anticiperen en anderen motiveren. Verder heb je je werk onder controle en je kunt kostenbewust en innovatief handelen

Aanbod

 • De mogelijkheid om als ZZp-er door Burdock Bouw en Infra bemiddeld te worden;
 • De mogelijkheid om bij Burdock Bouw en Infra in loondienst te treden;
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Alle faciliteiten en coaching die nodig zijn voor succes;
 • Technisch inhoudelijke back-up van 80 civieltechnische collega’s.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Karlijn Gerris op +31(0)70 319 19 90 of via 06 – 829 767 05 of mail naar k.gerris@burdock.com. Het is dan handig om het referentienummer van deze vacature bij de hand te hebben: 6944.

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We zien uit naar je reactie!

Burdock is al meer dan 30 jaar actief als technisch detacheringsbureau in de Bouw en infra, Oil & Gas. Burdock specialiseert zich in recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en engineering bij diverse opdrachtgevers. Bij Burdock denken we met je mee om samen te bepalen wat voor jou de beste carrière stap is. Als technisch detacheringsbureau, met een team Bouw & Infra en een team Oil & Gas hebben wij de mogelijkheid om jou als professional in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat je in projecten komt waar jij je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match.Sollicitatieprocedure

Heb je een vraag over deze vacature?

Bel of mail dan naar:

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We zien uit naar je reactie!

Burdock is al meer dan 30 jaar actief als technisch detacheringsbureau in de Bouw en infra, Oil & Gas. Burdock specialiseert zich in recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en engineering bij diverse opdrachtgevers. Bij Burdock denken we met je mee om samen te bepalen wat voor jou de beste carrière stap is. Als technisch detacheringsbureau, met een team Bouw & Infra en een team Oil & Gas hebben wij de mogelijkheid om jou als professional in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat je in projecten komt waar jij je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match.Meer vacatures

Structural & Civil Engineer – WALLOON BRABANT

Introductie Under the Civil Works Manager’s supervision, the Structural & Civil Engineer will ensure all technical civil works tasks required by the EPC, EPCM or basic engineering project. It includes foundations, Buildings (concrete and steel structures), Pipe...

Handover Engineer – ROTTERDAM

Introductie To help our client in their project, we are looking to recruit a Handover Engineer.  Functie Update and maintain the integrity of the PC&C database (items and relevant tasks for the pre-commissioning and commissioning phases).Expedite the...

PMO-Assistent – Antwerpen

Introductie Wij ondersteunen onze klant in de zoektocht naar een PMO Assistant.  Organisatie Als PMO assistent maak je onderdeel uit van een gepassioneerd en betrokken team en vervul je een sleutelrol in het verbinden van interne- en externe beoordelingen in het...