Recruiter Bouw & Infra – Rijswijk

Introductie

Ben jij een recruiter met 2 of meer jaar ervaring? Dan is dit voor jou! Wij zijn op zoek naar een recruiter die graag in contact is met kandidaten in de technische hoek (bouw en infra). Als jij de juiste snaar weet te raken bij mensen, zowel face to face, als telefonisch, als online, lees dan gelijk even verder? Hebben wij wat leuks voor je…

Organisatie

Burdock is dé verbindende detacheerder tussen professionals en opdrachtgevers in de sectoren Bouw en Infra. Bij Burdock houden we van een ongedwongen sfeer waar met betrokkenheid en een ‘go-getters’ mentaliteit wordt samengewerkt. Wij weten wat er speelt in de markt. We willen blijven groeien, ontwikkelen en leren. Wij worden gelukkig van blije kandidaten en klanten. En van de mooiste matches maken natuurlijk. We houden van duurzaam, dat zie je aan ons pand en wagenpark. En wil je éven een break? Dan speel je wat tafeltennis, duik je de fitnessruimte in of je loopt het park in achter ons pand.

Het Burdock Bouw en Infra-team

Betrokken, enthousiast en gezellig; dat is ons team. We werken op zelfstandige en organische wijze samen, en zowel vanuit huis als op kantoor hebben we veel contact met elkaar. De sfeer is informeel en er is veel ruimte om voor jouw inbreng, ideeën en ontwikkeling.

Functie

Zo ziet jouw dag eruit:

Als Recruiter bouw je continu aan je connecties. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van juiste mensen voor de civieltechnische vacatures. Het is jouw doel om goede, langdurige en warme relaties op te bouwen met jouw kandidaten. Je creëert een gun-factor voor jezelf bij de hen. Daarnaast vind je het ook leuk om Burdock en de vacatures op social media te promoten, leuke nieuwsberichten op te stellen, onderwerpen daarvoor te verzinnen, zo nu en dan mee te gaan naar projecten en daar foto’s/filmpjes van maken voor de socials, etc. Met je collega-recruiter help je de consultants bij het invullen van de vacatures die zij ontvangen vanuit de diverse opdrachtgevers. Samen met het team zorg jij voor mooie matches en blije professionals!

Wat je zoal doet als Recruiter:

 • Recruiten van (civiel) technische professionals en het voeren van intakegesprekken;
 • Contacten onderhouden met de kandidaten in onze database en het uitbreiden hiervan;
 • Schrijven, publiceren en promoten van vacatures via de website en LinkedIn;
 • Inhoudelijk beheer van de Burdock website en LinkedIn;
 • Organiseren van kennissessies, uitjes, borrels en relatiegeschenken;
 • Samen met je team beurzen bezoeken;
 • Kansen en mogelijkheden zien en benutten.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau met affiniteit voor civiele techniek / infra;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en eventueel de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Relevante werkervaring als recruiter;
 • Je bent eerlijk, open en enthousiast en je komt gemaakte afspraken na;
 • Je bent sociaal, zelfstandig en communicatief sterk en pakt graag de telefoon.

Aanbod

Jij krijgt bij ons een goeie work-life balance, een zelfstandige rol met veel vrijheid, een betrokken team en een gezellige werkomgeving. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in het team te laten zien. Je werkt nauw samen met je collega-recruiter en samen met de consultants match je de kandidaten. Zo nu en dan ga je mee naar opdrachtgevers en lopende projecten om daar een kijkje in de keuken te nemen.

Daarnaast ontvang jij:

 • Een salaris tussen €2600 en €3500 en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een laptop, mobiele telefoon en een extra scherm voor je thuiswerkplek;
 • Een kantoor met een fitnessruimte, bruine kroeg en tafeltennis, gelegen aan een park;
 • Iedere maandag een volledig verzorgde lunch met al je collega’s;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een jaarlijks studiebudget.;
 • Superleuke collega’s.

Sollicitatie

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Karlijn Gerris, recruiter Bouw en Infra. Zij helpt je graag met het beantwoorden van je vragen. Je kan haar bereiken via 06-82976705 of via k.gerris@burdock.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Sollicitatieprocedure

Heb je een vraag over deze vacature?

Bel of mail dan naar:

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Karlijn Gerris, recruiter Bouw en Infra. Zij helpt je graag met het beantwoorden van je vragen. Je kan haar bereiken via 06-82976705 of via k.gerris@burdock.com. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Meer vacatures

Structural & Civil Engineer – WALLOON BRABANT

Introductie Under the Civil Works Manager’s supervision, the Structural & Civil Engineer will ensure all technical civil works tasks required by the EPC, EPCM or basic engineering project. It includes foundations, Buildings (concrete and steel structures), Pipe...

Handover Engineer – ROTTERDAM

Introductie To help our client in their project, we are looking to recruit a Handover Engineer.  Functie Update and maintain the integrity of the PC&C database (items and relevant tasks for the pre-commissioning and commissioning phases).Expedite the...

PMO-Assistent – Antwerpen

Introductie Wij ondersteunen onze klant in de zoektocht naar een PMO Assistant.  Organisatie Als PMO assistent maak je onderdeel uit van een gepassioneerd en betrokken team en vervul je een sleutelrol in het verbinden van interne- en externe beoordelingen in het...