(Recruitment) Consultant – Rijswijk

Introductie

Zelfstandig jouw professionals op civiele projecten begeleiden en bezoeken, sparren en meedenken met je opdrachtgevers en successen vieren met collega’s. Zo zien jouw werkdagen er als consultant uit bij Burdock Bouw en Infra.

Organisatie

Burdock als organisatie

Burdock is dé verbindende detacheerder tussen professionals en opdrachtgevers in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas & Chemie. Bij Burdock houden we van een ongedwongen sfeer waar met betrokkenheid en een go getters mentaliteit wordt samengewerkt. Wij weten wat er speelt in de markt. We willen blijven groeien, ontwikkelen en leren. Wij worden gelukkig van blije kandidaten en klanten. En van de mooiste matches maken natuurlijk. We houden van duurzaam, dat zie je aan ons pand en wagenpark. En wil je éven een break? Dan speel je even wat tafeltennis, duik je even de fitnessruimte in of je loopt het park in achter ons pand.

Het Burdock Bouw en Infra-team

Betrokken, enthousiast en gezellig; dat is ons team. We werken op zelfstandige en organische wijze samen, en zowel vanuit huis als op kantoor hebben we veel contact met elkaar. De sfeer is informeel en er is veel ruimte om voor jouw inbreng, ideeën en ontwikkeling.

Functie

Als consultant bepaal je grotendeels je eigen agenda en dagindeling. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van de juiste matches tussen professionals en de mogelijkheden bij je opdrachtgevers. Je spart met je collega-consultants en werkt intensief samen met de recruiters om de juiste matches te maken. Je onderhoudt en verdiept de relaties met jouw opdrachtgevers en begeleidt de professionals op de projecten. Hiervoor bezoek je ook jouw mensen ‘on the job’. Het is jouw doel om goede, langdurige en warme relaties op te bouwen met jouw klanten. Je creëert een gun-factor voor jezelf bij de hen. Samen met het team zorg jij voor blije professionals en opdrachtgevers!

Wat je zoal doet als Accountmanager:

 • Het bouwen van lange termijnrelaties met opdrachtgevers en professionals;
 • Het voordragen en plaatsen van professionals bij je opdrachtgevers;
 • Het zelfstandig verwerven en begeleiden van projecten;
 • Je bent de bindende factor tussen opdrachtgevers en professionals;
 • Het bijhouden van relevante ontwikkelingen in de markt en hierop inspelen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau met affiniteit voor civiele techniek / infra;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en eventueel de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Relevante werkervaring in de sales en/of arbeidsbemiddeling in een soortgelijke functie;
 • Grote interesse in mensen;
 • Qua karakter ben je eerlijk, open en enthousiast en je komt gemaakte afspraken na;
 • Je bent ondernemend, zelfstandig en sociaal vaardig;

Aanbod

Work-life balance, een uitdagende werkomgeving, een betrokken team en een gezellige werkomgeving. Je krijgt volop de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in het team te laten zien. Bij Burdock kies je voor je zelf en je ontwikkeling, en voor gedreven en betrokken collega’s die samen met jou voor de mooiste resultaten gaan. En last but not least; de successen vieren we samen in onze eigen Burdock bar. Jij blij? Wij blij!

Zo ontvang jij:

 • Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met 25 vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een kantoor met een fitnessruimte, bruine kroeg en tafeltennis, gelegen aan een park;
 • Een laptop, mobiele telefoon en een extra scherm voor je thuiswerkplek;
 • Een lease auto behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Bonusregeling en studiebudget;
 • Superleuke collega’s.

Sollicitatie

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jolanda Werff, teamleider Bouw en Infra via 06 – 2060 6719 of mail haar via j.werff@burdock.com. Zij vertelt je graag meer. Wil je graag meteen solliciteren, stuur dan je CV naar Jolanda of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Sollicitatieprocedure

Heb je een vraag over deze vacature?

Bel of mail dan naar:

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jolanda Werff, teamleider Bouw en Infra via 06 - 2060 6719 of mail haar via j.werff@burdock.com. Zij vertelt je graag meer. Wil je graag meteen solliciteren, stuur dan je CV naar Jolanda of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Meer vacatures

Structural & Civil Engineer – WALLOON BRABANT

Introductie Under the Civil Works Manager’s supervision, the Structural & Civil Engineer will ensure all technical civil works tasks required by the EPC, EPCM or basic engineering project. It includes foundations, Buildings (concrete and steel structures), Pipe...

Handover Engineer – ROTTERDAM

Introductie To help our client in their project, we are looking to recruit a Handover Engineer.  Functie Update and maintain the integrity of the PC&C database (items and relevant tasks for the pre-commissioning and commissioning phases).Expedite the...

PMO-Assistent – Antwerpen

Introductie Wij ondersteunen onze klant in de zoektocht naar een PMO Assistant.  Organisatie Als PMO assistent maak je onderdeel uit van een gepassioneerd en betrokken team en vervul je een sleutelrol in het verbinden van interne- en externe beoordelingen in het...