Oil &Gas

Burdock is expert in capaciteitsvraagstukken en managementdiensten voor de oil & gasindustrie, zowel nationaal als internationaal. Al 25 jaar ondersteunen wij onze klanten van design, voorbereiding, uitvoering tot commissioning van zowel nieuwbouw- als shutdown projecten (turnaround).

Onze professionals

Onze professionals bieden geïntegreerde en duurzame oplossingen voor onze upstream-, midstream- en downstreamprojecten. Hun kennis blijft altijd gewaarborgd door ons uitgebreide opleidingsprogramma. Daarnaast verzorgen we met onze klanten specifieke opleidingen en bijscholingen die aansluiten bij hun capaciteitsvraagstukken.

Topkwaliteit en probleemoplossende aanpak

Wij staan voor service van topkwaliteit. Vanuit verschillende disciplines handelen wij als één team, waarbij we zowel de technische oplossing als de uitvoering bieden. Daarbij heeft veiligheid onze hoogste prioriteit op elk niveau binnen onze organisatie. We combineren een vooruitstrevende denkwijze met een probleemoplossende aanpak. Hierbij streven we voortdurend naar continuïteit, kwaliteit, innovatie en kostenbesparing.

Duurzaam partnership

Wij hebben een duurzame relatie met topklanten in de sector. We blinken vooral uit in onze maatwerkoplossingen en het bouwen aan partnerships. Zo helpen we onze klanten én professionals bij het realiseren van een duurzame en succesvolle groei.

Benieuwd? Neem dan contact op met Carolien Hoek, teamleider Oil & Gas

Ons Team

Carolien Hoek

Carolien Hoek

Teamleader Burdock Oil & Gas

c.hoek@burdock.com
06 29 51 82 95
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Michael Niesing

Michael Niesing

Senior Consultant

m.niesing@burdock.com
06 22 70 86 81
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Marcel van den Berg

Marcel van den Berg

Consultant

m.vandenberg@burdock.com
06 53 85 91 68
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Bart van Oevelen

Bart van Oevelen

Consultant

b.vanoevelen@burdock.com
06 57 93 65 08
Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Mike Roos

Mike Roos

Recruiter

m.roos@burdock.com
06 82 56 15 52
Bekijk mijn LinkedIn-profiel