Introductie

Voor het Ingenieursbureau van onze opdrachtgever in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar Ontwerpleider Civiele Techniek. Je komt te werken binnen het team Ontwerp en Advies, zij zijn verantwoordelijk voor een duurzame en functionele inrichting van de openbare ruimte.

Het is een functie voor 36 uur per week met een duur van 6 maanden, de startdatum is 1 januari 2019.

Functie

Als ontwerpleider ben jij het technisch geweten van en eerste aanspreekpunt voor de projectleider. Je bent technisch verantwoordelijk voor het opstellen van het programma van eisen, de voorbereiding en de realisatie van complexe projecten in de openbare ruimte. Gedurende het voorbereidingsproces ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ontwerpproducten, de UAV(gc)- contracten en de begeleiding van de externe ingenieursbureaus.

Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor het omgevingsmanagement in het voorbereidingsproces. Bij uitbesteding van ingenieursdiensten zorg jij voor de kwaliteitsborging op basis van de ontwerpuitgangspunten, bewaak je de voortgang en coördineer je de integrale benadering van het openbaar gebied.

Functie eisen

  • HBO Civiele Techniek;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het maken van ontwerpen en detaillering van civiele projecten in de openbare ruimte;
  • Kennis van en inzicht in voor het vakgebied relevante wet- en regelgeving (UAV en UAVgc);
  • Kennis van en ervaring met het maken van ramingen volgens de SSK methodiek;
  • Ervaring met Microstation is een pré.

Sollicitatie

Wil je solliciteren op deze vacature?
Klik dan op de knop “solliciteren” en laat je CV en motivatiebrief achter.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Pim Sala, Recruiter bij Burdock
p.sala@burdock.com | 06-57756393 | 070-319199