Werken bij Burdock

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele baan in de Bouw en Infra of Olie, Gas en Chemie, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op

Of je nu een starter, young professional of al meer ervaren bent, wij zien jou. Samen met jou kijken we naar jouw talenten. Misschien ben je nog onzeker over wat je wilt en kunt bereiken. Misschien zit je al langer niet goed op je plek. Of misschien ben je gewoon toe aan iets anders. Wij begeleiden jou naar een functie die beter bij je past. Met ons nationale en internationale netwerk van toonaangevende partners vinden wij de baan voor jou in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie.

Wij creëren de functie die bij je past

Je loopbaan hangt voor een groot deel af van je persoonlijkheid en je wensen. Iedereen is anders. Wij kijken naar jou als persoon, niet als nummer. We denken met je mee, luisteren écht naar je en doen wat we zeggen. Ga naar onze vacaturebank voor een overzicht van alle vacatures of maak een afspraak zodat we samen met jou de juiste functie kunnen creëren.

Jouw persoonlijke opleidingsplan: trainingen en opleidingen

Dat jij doet waar je goed in bent, jezelf blijft uitdagen en het beste uit jezelf haalt vinden wij belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen op je vakgebied. Met aandacht voor je carrière en persoonlijke ontwikkeling. We kijken samen naar je wensen en stellen een persoonlijk opleidingsplan op. Dat kan bijvoorbeeld bestaan uit coaching, training of traineeships.

Maak internationaal carrière

Ben je op zoek naar een internationale carrière? Of wil je je daarin verder ontwikkelen? Onze zegen heb je! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ervaring in het buitenland een belangrijke bouwsteen is voor jou als technisch professional. Wij helpen je om passend werk te vinden in het buitenland. Dat doen we via ons grote mondiale netwerk met gerenommeerde opdrachtgevers.

Opdrachtgevers

“Ik werk voor Burdock, omdat ik daar een persoon ben. Een mens om mee te overleggen en samen te bepalen hoe het heden en de toekomst eruit ziet. Dat is waar ik enthousiast van word! Niet alles kan, dat is logisch. Maar alles kan wel besproken worden en beoordeeld op nut, noodzaak en haalbaarheid. En daar ben je zelf ook bij, om mogelijkheden te creëren. Of om onmogelijkheden vast te stellen. Samen, dat is voor mij belangrijk.”

Johan Haasnoot – Projectmanager

“Burdock heeft goede arbeidsvoorwaarden. Omdat het bedrijf niet te groot is, ben je geen nummer. Na een moeilijke periode gaan we in alle opzichten weer vooruit. Ik vind het leuk om voor Burdock te werken vanwege de persoonlijke aandacht en de mogelijkheid die je krijgt om je verder te ontwikkelen. De medewerker staat voorop.”

Arnold van der Werff – Waarnemer

“Ik ervaar Burdock als een betrouwbaar bedrijf met deskundige mensen. De belangrijkste redenen dat ik voor Burdock heb gekozen als werkgever zijn zekerheid en flexibiliteit.”

Ing. Mihai Marin – Assistent projectleider Fagus

Over Burdock

Burdock is al 30 jaar hét bureau voor werving en selectie, detachering, engineering en projectmanagement in de sectoren Bouw en Infra en Olie, Gas en Chemie. We begeleiden technische professionals naar een baan die bij ze past. Na het vinden van hun droombaan blijven we ons inzetten en kijken we samen naar een interessant vervolg. We blijven ze begeleiden zodat zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Bij ons staat persoonlijke groei voorop.

logo-burdock

Vacatures

Vind een baan als projectleider bouw of infra, werkvoorbereider bouw of infra, projectmanager civiele techniek, engineer, E&I technician, technisch specialist, site coördinator bouw, verkeerskundig ontwerper.

Project Manager – Nederland

 Introductie In opdracht van onze klant kijken we momenteel uit naar een Project Manager. Organisatie De Project Manager verzorgt het beheer en de uitvoering van ondergrondse...

Lees meer

E/I Constructie Supervisor – Amsterdam

 Introductie Voor één van onze opdrachtgevers in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Constructie Supervisor E/I. Het betreft hier een tijdelijke positie bij een organisatie...

Lees meer

Of bekijk de vacatures voor Bouw en Infra of Olie, Gas en Chemie

transformerstation-burdock

Werken bij Burdock

Wij doen er alles aan om de juiste persoon te matchen met de juiste vacature. Daarbij werken we intensief samen met grote spelers in de markt en verschillende landelijke en lokale overheden. Door de korte lijnen kunnen we samen snel zien welke baan het beste bij je profiel en wensen past. Dus heb je altijd al willen werken aan de nieuwbouw en het onderhoud van toonaangevende civieltechnische of infrastructurele projecten? Dan komen we graag met jou in gesprek. Bekijk onze vacatures of contacteer ons voor een gesprek over jouw ambities in deze sectoren.

Neem contact op

Heb je een specifiek capaciteitsvraagstuk of wil je meer informatie over Burdock?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.