Burdock is al 25 jaar hét bureau voor werving en selectie, detachering, engineering en projectmanagement in de sectoren Bouw & Infra en Oil & Gas. We begeleiden technische professionals naar een baan die bij ze past. Na het vinden van hun droombaan blijven we ons inzetten en kijken we samen naar een interessant vervolg. We blijven ze begeleiden zodat zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Bij ons staat persoonlijke groei voorop.

over-burdock

Gespecialiseerde sectorkennis

Met onze sectorkennis verzorgen wij internationaal recruitment, detachering & projectmanagement van technische professionals. Maar ook regionaal en nationaal zijn wij de verbindende schakel tussen professionals en bedrijven.

collegialiteit-burdock

Collega’s

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen uitblinken in deze wereld. Onze nieuwe collega’s zijn verzekerd van een professionele werkomgeving met inspirerende klanten.

over-ons-burdock

Jouw carrière

Zoek je naar een mogelijkheid om mee te werken aan interessante projecten op jouw vakgebied? Wij bieden je projecten op je eigen ervaringsniveau. Dit doen we met interessante projecten en uitdagende posities, maar ook door opleiding en coaching.

 

Onze kernwaarden

Transparantie en eerlijkheid

Samenwerking

R

Betrouwbaar

Professioneel

Bij Burdock hebben we een open cultuur en we communiceren dan ook open met onze klanten en professionals. We houden van interactie en we betrekken onze klanten en professionals in de lopende processen. Uit ervaring weten we dat deze transparante manier van communiceren voor de mooiste resultaten zorgt.

Wij zetten ons in voor een duurzame relatie met onze klanten en professionals. We zijn er namelijk van overtuigd dat een lange termijnrelatie helpt bij het realiseren van een duurzame en succesvolle groei en het tot stand komen van een open en succesvolle samenwerking.

Wij komen onze afspraken na en gaan hierbij nauwkeurig, fatsoenlijk en zorgvuldig te werk. Om onze kennis te waarborgen heeft Burdock voor haar klanten en professionals een programma ontwikkeld waarbij opleiding en kennisoverdracht centraal staat.

Wij denken mee in de processen welke centraal en essentieel zijn voor het invullen van capaciteit vraagstukken van onze klanten. We staan voor services van topkwaliteit waarbij we de veiligheid nooit uit het oog verliezen, We streven ernaar dat onze prestaties altijd tot de beste van de sector behoren. We willen bovendien een voorbeeld zijn voor anderen en delen graag onze kennis.