Over ons

Burdock is al 25 jaar de betrouwbare en wereldwijd opererende kennisorganisatie die haar klanten van dienst is bij het optimaliseren van hun organisatie voor zowel ingenieursdiensten, nieuwbouw- als onderhoudsprojecten. Vanuit verschillende disciplines opereren wij als een team, waarbij we voortdurend streven naar continuïteit, kwaliteit, innovatie en kostenbesparing. Hiermee leveren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Kortom, we denken mee in de processen welke centraal en essentieel zijn voor het invullen van capaciteit vraagstukken van onze klanten. We staan voor services van topkwaliteit waarbij de veiligheid nooit uit het oog wordt verloren, We streven ernaar dat onze prestaties altijd tot de beste van de sector behoren. We willen bovendien een voorbeeld zijn voor anderen en delen dan ook graag onze kennis.

Om deze kennis te waarborgen heeft Burdock voor haar klanten en professionals een programma ontwikkeld waarbij opleiding en kennisoverdracht centraal staat.

Daarnaast zetten wij ons in voor het opbouwen van een open en duurzame relatie met onze klanten en professionals. We zijn er namelijk van overtuigd dat een lange termijnrelaties zal helpen bij het realiseren van een duurzame en succesvolle groei en het tot stand komen van een open en succesvolle samenwerking

over-burdock

Gespecialiseerde sectorkennis

Met onze sectorkennis verzorgen wij internationaal recruitment, detachering & projectmanagement van technische professionals. Maar ook regionaal en nationaal zijn wij de verbindende schakel tussen professionals en bedrijven.

collegialiteit-burdock

Collega’s

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen uitblinken in deze wereld. Onze nieuwe collega’s zijn verzekerd van een professionele werkomgeving met inspirerende klanten.

 

over-ons-burdock

Jouw carrière

Zoek je naar een mogelijkheid om mee te werken aan interessante projecten op jouw vakgebied? Wij bieden je projecten op je eigen ervaringsniveau. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net bent afgestudeerd: het is onze ambitie om je verder te helpen in je carrière. Dit doen we met interessante projecten en uitdagende posities, maar ook door opleiding en coaching.

Onze kantoren

Burdock werkt wereldwijd vanuit verschillende kantoren in Nederland, België, Duitsland, Servië en Maleisië. Onze kantoren beschikken ook over een groot regionaal netwerk.

Gecertificeerd

Bij Burdock staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn wij ook trots om mede te delen dat een aantal Burdock bedrijven het ISO-9001 certificaat met een looptijd van 3 jaar heeft behaald. Naast kwaliteit is ook veiligheid essentieel voor Burdock. Ook hier hebben een aantal Burdock-bedrijven voor de komende 3 jaar een VCU certificaat behaald voor de zelfde scope van activiteiten als ons ISO certificaat. Drie Burdock-bedrijven zijn opgenomen in het openbare Register Normering Arbeid van de SNA (Stichting Normering Arbeid), omdat ze voldoen aan de eisen uit de NEN 4400.

gecertificeerd-burdock
gecertificeerd-burdock
gecertificeerd-burdock