Professionals van Burdock werken aan de meest bijzondere projecten in de hele wereld. Van baanbrekende vernieuwingen in de infra tot nieuwbouw en onderhoud in de oil & gas. We lichten de mooiste projecten uit. We vertellen je graag meer over een van onze projecten of werkwijze.

  

Rijnlandroute

Rijnlandroute

Voor provincie Zuid-Holland werken we mee aan het project Rijnlandroute. Dit realiseert de verbinding tussen de A4 en A44 ten zuiden van Leiden. Dit om de verkeersdrukte te reguleren.

Lees meer
Rotterdamsebaan

Rotterdamsebaan

In de projectcombinatie Rotterdamsebaan werken we mee aan de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag: de Rotterdamsebaan.

Lees meer
MAVA-project: verbreding van de A15

MAVA-project: verbreding van de A15

De A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein is aangepakt om de doorstroming te verbeteren en de veiligheid te optimaliseren. In totaal kwam er 85 km extra rijstrooklengte bij.

Lees meer
Theemswegtracé

Theemswegtracé

Voor ProRail en Havenbedrijf Rotterdam werkt Burdock mee aan samenwerking voor een spoorverbinding van de Betuweroute buiten de Calandbrug om richting Maasvlakte 2.

Lees meer
Gaasperdammerweg (IXAS)

Gaasperdammerweg (IXAS)

Binnen het project IXAS werken we aan de uitbreiding van de A9 tussen Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. In het project verbeteren we de toegankelijkheid van de regio.

Lees meer