Rotterdamsebaan

Opdrachtgever: Projectcombinatie Rotterdamsebaan

Sector: civiele techniek

Duur: 2016-2020

In de projectcombinatie Rotterdamsebaan werken we mee aan de nieuwe verbindingsweg tussen knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag: de Rotterdamsebaan. De Rotterdamsebaan maakt Den Haag en de regio beter bereikbaar en zorgt voor meer ruimte voor het verkeer. Daarmee hoopt het project de filevorming te beperken, zodat de stad en de regio aantrekkelijker worden voor bedrijven.

Doel van het project Rotterdamsebaan

De Rotterdamsebaan verbindt de snelwegen A4 en A13 met de Centrumring van Den Haag. Dat bevordert de doorloop en vermindert de druk op de Utrechtsebaan. Den Haag en de regio worden dus beter bereikbaar.

Onze medewerkers

Onze medewerkers bieden technische en procesmatige expertise. Kunnen wij niet zonder jouw expertise bij dit spraakmakende project? Wil je betrokken zijn bij de engineering en uitvoering van deze unieke verbinding? Neem dan contact met ons op.

Voortgang van het project

Dit toonaangevende project moet gereed zijn in 2020. Het project begint met de reconstructie van de Laan van Hoornwijck tussen 2016 en 2018. Meer informatie over de voortgang van het project kun je vinden op de projectwebsite van de Rotterdamsebaan.