Sectoren

Wij zijn wereldwijd de verbindende factor tussen professionals en opdrachtgevers in de sectoren bouw & infra, energy en oil & gas. Binnen deze sectoren is het ons doel om gekwalificeerde specialisten te plaatsen bij toonaangevende opdrachtgevers in de technische en industriële markt. Wij streven ernaar om technische oplossingen te bieden op regionaal, nationaal en mondiaal niveau.

infra-burdock

Bouw & Infra

Toonaangevende civieltechnische of infrastructurele projecten – daar werken wij aan. Dat doen we samen met key players in de markt en verschillende gemeentes in de Randstad. Onze professionals dragen overal bij aan inspirerende constructies.

energy-burdock

Energy

Wij werken aan verschillende miljoenenprojecten op het gebied van wind, solar en buitenlandverbindingen. Dat doen we voor de ‘grote vijf’ bedrijven op de energiemarkt. In de traditionele energiemarkt hebben we jarenlange ervaring.

petrochemie-burdock

Oil & Gas

Door onze rijke historie in de oil & gas hebben we een goede relatie met gerenommeerde aannemers en eindklanten in de industrie. Met hen werken we intensief samen aan onderhoud en nieuwbouw op en van petrochemische sites.