Introductie

Wie zijn wij?

Burdock is een technische detacheringsorganisatie en bemiddelt kandidaten in de sectoren Oil & Gas, Bouw & Infra en Energy. Binnen ieder van deze sectoren is ons doel de best gekwalificeerde professionals te verbinden aan toonaangevende opdrachtgevers, die zowel landelijk als mondiaal opereren.

Wat zoeken wij?

In de positie van (senior) consultant ben je verantwoordelijk voor het accountmanagement van (grote) spelers en het detacheren van professionals met een technische achtergrond in de petrochemische industrie. Met jouw expertise en netwerk voorzie je onze klanten van de kennis en de professionals waar ze naar op zoek zijn. Jouw vasthoudendheid en drang om te scoren gebruik je om nieuwe opdrachten en opdrachtgevers binnen te halen. Je zal veel onderweg zijn om zowel contractors als klanten / prospects te bezoeken en werkt intensief samen met de recruiters om zoveel mogelijk vacatures in te vullen.

Je maakt onderdeel uit van een klein, professioneel team van recruiters en consultants en je rapporteert in deze functie aan de teamleider Oil & Gas.

Functie

· Je bent het aanspreekpunt voor diverse (grote) accounts in de petrochemie.

· Je begeleidt en ondersteunt professionals.

· Je bent een waardevolle sparringpartner voor de business en geeft advies over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.

· Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van contacten met bestaande relaties en het genereren van new business.

· Je legt de focus op het selecteren van technische specialisten (via social media, beurzen, het plannen van interviews etc).

· Je ziet kansen in de markt en zet deze om in concrete commerciële afspraken.

· Je bezoekt netwerkevents.

Functie eisen

· Afgeronde Hbo-opleiding.

· Minimaal 4 jaar commerciële werkervaring. Detacheringservaring is geen must.

· Je bent commercieel zeer sterk: je weet als geen ander hoe je relaties op en uit moet bouwen en daarnaast heb je ook geen moeite met het genereren van new business.

· Je hebt ervaring met accountmanagement.

· Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid en beschikt over een flinke dosis mensenkennis.

· Je bent integer, gedreven, klantgericht en enthousiast.

· Een netwerk in de petrochemie is absoluut een pré.

Sollicitatie

Wil je solliciteren op deze vacature?
Klik dan op solliciteren en laat je CV achter.

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Carolien Hoek, Teamleider Oil & Gas

c.hoek@burdock.com / 06-29518295