Project Manager – Nederland

 

Introductie

In opdracht van onze klant kijken we momenteel uit naar een Project Manager.

Organisatie

De Project Manager verzorgt het beheer en de uitvoering van ondergrondse pijpleidingprojecten en de realisatie van meet- en schakelstations.

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de engineering en de bouwactiviteiten tot de mechanische voltooiing, inclusief het uitproberen, de controle en de test on site. De verantwoordelijkheid eindigt wanneer het werk wordt overgedragen aan de exploitatieteams voor afstelling en opstarten.

Functie

 • Je staat in voor de uitvoering van een project verzorgen vanaf het opstellen van de voorwaarden tot de overdracht van de installatie aan de exploitatieteams
 • Je bent verantwoordelijk voor het volgen en afwerken van de punchlist.
 • Je neemt beslissingen m.b.t. het project bij optreden van onvoorziene gebeurtenissen en risico’s, met steun van betrokken diensten.
 • Je verzorgt regelmatig rapportages aan de operationele teams met betrekking tot budget, scope en planning van het project.
 • Je zorgt voor heldere, complete documentatie aan het einde van het project.
 • Je brengt de Lead Projectmanager op de hoogte bij problemen of wijzigingen in het project.

Functie-eisen

 • Je bent in staat om in projectteam te werken – gedreven, accuraat, precies.
 • Je hebt ervaring met exploitatie, onderhoud en/of bouwterreinen.
 • Je hebt goede relationele vaardigheden (relaties met leveranciers en exploitanten).
 • Je bent in staat om planningen en budgetten te volgen en na te leven.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.

Aanbod

 • Een zelfstandige functie in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie.
 • Een enthousiast team, dat bereid is de interne en externe klant een optimale dienstverlening te bieden.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Stéphanie Sissokho
+32 3 650 09 25
bcb@burdock.com

 

 

Vacaturenummer:

Vraag over de vacature?

Neem dan contact op met Gitte Nietvelt:
+32 3 650 09 25
g.nietvelt@burdock.com

Meer vacatures

Civiel Tekenaar – Zuid Holland

Ben jij een civiel tekenaar met AutoCAD 3D en/of Microstation? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij kijken graag voor je mee. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar civiele tekenaars. Je gaat je bezig houden met het verrichten van complexe vakinhoudelijke werkzaamheden m.b.t. het vakgebied civiele techniek, realiseren van producten binnen projectfasen (ontwerp, voorbereiding, uitvoering). Als tekenaar werk je zelfstandige aan het uitwerken van diverse ontwerpen van Grond- Water- en Wegenbouw projecten. 

Lees meer

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Stuur ons dan een open sollicitatie via onderstaande knop:

OPEN SOLLICITATIE

Over Burdock

Burdock is al meer dan 30 jaar actief als technisch detacheringsbureau in de Bouw en infra, Oil & Gas. Burdock specialiseert zich in recruitment, detachering, projectmanagement, werving & selectie en engineering bij diverse opdrachtgevers. Bij Burdock denken we met je mee om samen te bepalen wat voor jou de beste carrière stap is. Als technisch detacheringsbureau, met een team Bouw & Infra en een team Oil & Gas hebben wij de mogelijkheid om jou als professional in te zetten bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen dat je in projecten komt waar jij je verder kunt ontwikkelen. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match.