Introductie

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek werk je nauw samen met de Specialist Elektrotechniek binnen het team Beheer en Onderhoud, met wie je samen de gebouw gebonden elektrotechnische installaties van de gebouwen adequaat beheert. Het is een dynamische en veelzijdige functie, waarbij jij dé werkvoorbereider elektrotechniek bent. Jouw werkveld is onder andere stroom- en noodstroomvoorziening, (nood)verlichting, brand- en inbraakbeveiligingsinstallaties, data- en communicatienetwerken. Kortom, alle elektrotechnisch gerelateerde installaties.


Organisatie

Grote onderwijsinstelling in Zuid Holland

Functie

Als werkvoorbereider zie je toe op de correcte uitvoering van gemaakte (contract)afspraken met de gecontracteerde leveranciers zoals de installateur en stuurt op tactisch niveau bij waar nodig. Gegevens verzamel je voor Beheer en Onderhoud en je weet deze gegevens om te zetten naar voorstellen voor aanpak van technisch beheer en onderhoud. Je maakt vanuit je elektrotechnische kennis aanbevelingen bij voorgenomen verbouwingsplannen. Je weet je werk goed te organiseren, het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. Ook administratieve zaken zoals goedkeuring van de facturatie, tekeningenbeheer, planningen, etc. handel je af.

Vanuit jouw elektrotechnische achtergrond kijk je om je heen. Je weet goed wat er in de techniek afspeelt waardoor je een meer dan gemiddelde kennis van energiebesparing, werktuigbouwkunde, IT en meet- en regeltechniek opgebouwd hebt. Je deelt met je collega’s relevante elektrotechnische ontwikkelingen. Tot slot draai je met de collega’s mee in het storingsdienst rooster.

Functie-eisen

Wij willen natuurlijk graag dat jij succesvol wordt in deze functie. Daarom vinden wij in jouw CV in ieder geval terug dat jij:

 • Een afgeronde opleiding MBO-elektrotechniek en actuele elektrotechnische kennis;
 • Actuele kennis van NEN 3140/NEN 1010-normeringen en relevante wet- en regelgeving;
 • Kennis van (bouw)administratieve processen;
 • Ruime ervaring met aansturing van installateurs en beoordeling (en contractmanagement) van de kwaliteit van de geleverde dienstverlening;
 • Goed bent in het lezen en beoordelen van (elektro)technische tekeningen, controle van begrotingen;
 • Bij voorkeur recente werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van grote complexe utiliteitsgebouwen (meer dan 25.000 m2 BVO);
 • Kennis van softwarepakketten voor FMIS (Topdesk), Office 365 (zoals SharePoint en MS-Teams).

Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden uit jouw werkervaring waaruit duidelijk wordt dat jij:

 • Facilitair DNA hebt en gewend bent om met een groot aantal diverse taken gelijktijdig bezig te zijn;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en zelf het initiatief neemt om elektrotechnische zaken op te pakken;
 • Gezien de techniek waarmee je werkt het belangrijk vindt om nauwkeurig te werken;
 • Beschikt over goede interculturele communicatieve vaardigheden, je kunt makkelijk schakelen met een diversiteit aan mensen en rollen.

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever!

Sollicitatie

Voor meer info kan je contact zoeken met Remy Ris op 06 577 563 93 of mail naar r.ris@burdock.com